Tule

mukaan!

Kiinnostuitko Hetkestä ja olet halukas kuulemaan lisää ja tulemaan mukaan toimintaan? Tai haluatko liittyä yhdistyksen jäseneksi? Molemmissa tapauksissa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info(at)hetki.org, niin kerromme lisää.

Toiminnan ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä tapaamisia järjestetään Helsingissä. Näihin tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin Hetken ystävät. Tapaamisista ja tekemisistä tiedotetaan sähköpostitse, ota siis rohkeasti yhteyttä.

Dialogeja

hyvän elämän etsimisestä

STEAn tukemana Hetki ry tarjoaa tänä syksynä ja talvena mahdollisuuden osallistua hyvää elämää etsivään dialogiin. Seuraavat dialogit järjestetään tammi- helmikuussa Espoossa ja Tampereella. Dialogiin osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii etukäteen ilmoittautumisen (kts. alla ohjeet ilmoittautumiseen). Dialogit pidetään kahden perättäisen lauantain sarjana ja osallistujilta toivotaan sitoutumista molempiin kertoihin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa yhdessä ajattelu ja dialogitaitojen oppiminen – mitään ennakko-osaamista et tarvitse.

TAMPERE

Aika: lauantait 26.1.2019 ja 2.2.2019 klo 12.30-15.30
Paikka: Ekokumppanit – Ympäristötietokeskus Moreenia, Valssipadonraitti 3, Tampere

Dialogin vetävät Harriet Rabb ja Reetta Salminen.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 18.1.2019 mennessä harriet.h.rabb(at)gmail.com tai reetta.salminen(at)gmail.com
Dialogien taustoittamiseksi pyydämme kertomaan viestissä lyhyesti itsestäsi ja siitä, mikä sinua dialogeissa kiinnostaa.

ESPOO

Aika: lauantait 26.1.2019 ja 2.2.2019 klo 12.00-15.00
Paikka: Entressen kirjaston Jukeboksi – Siltakatu 11, Espoo

Dialogin vetävät Arto O. Salonen ja Sini Forssell.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 18.1.2019 mennessä sini.forssell(at)hetki.org
Dialogien taustoittamiseksi pyydämme kertomaan viestissä lyhyesti itsestäsi ja siitä, mikä sinua dialogeissa kiinnostaa.

Hämmentääkö maailman meno? Mistä löytyisi elämänpalo? Arjen kiireet, jatkuvat paineet ja julkisen keskustelun pirstaleisuus väsyttävät ja turhauttavat. Samaan aikaan isot uutiset maailman tilasta vyöryvät päälle. Miten niihin voisi suhtautua, mikä on minun roolini? Onko tämä hyvää elämää vai voisiko se olla jotain muuta?
Dialogit tarjoavat tilan avartaville, hyvinvointiin liittyville pohdinnoille ja oivalluksille. Dialogissa opettelemme ja kokeilemme dialogitaitoja: toisten kuuntelemista ja sitä, että annamme keskustelussa viriävien ajatusten vaikuttaa omiin ajatuksiimme. Tällaisissa hetkissä voi syntyä uskomattomia avauksia ja upeita kohtaamisia!
Dialogitapaamiset järjestää Hetki ry yhteistyössä Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus ViSiO, Setlementtiliitto ja Kansanvalistusseura. Dialogitapaamiset rahoittaa STEA.

Dialogeihin mahtuu mukaan 10 henkeä, varmista paikkasi nopealla ilmoittautumisella!