Tule

mukaan!

Kiinnostuitko Hetkestä ja olet halukas kuulemaan lisää ja tulemaan mukaan toimintaan? Tai haluatko liittyä yhdistyksen jäseneksi? Molemmissa tapauksissa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info(at)hetki.org, niin kerromme lisää.

Toiminnan ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä tapaamisia järjestetään Helsingissä. Näihin tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin Hetken ystävät. Tapaamisista ja tekemisistä tiedotetaan sähköpostitse, ota siis rohkeasti yhteyttä.

Dialogeja

hyvän elämän etsimisestä

STEAn tukemana Hetki ry tarjoaa tänä syksynä ja talvena mahdollisuuden osallistua hyvää elämää etsivään dialogiin.
Ensimmäiset dialogitapaamiset järjestetään marras- joulukuussa Helsingissä.

Aika: lauantai 24.11.2018 klo 12-15 ja lauantai 8.12.2018 klo 12-15
Paikka: Kalliolan setlementtitalon Naapuruustilat, Sturenkatu 11, Helsinki
Dialogin vetävät Hetki ry:n jäsenet Sini Forssell ja Tuuli Hirvilammi.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 16.11. mennessä sini.forssell@hetki.org
Dialogien taustoittamiseksi pyydämme kertomaan viestissä lyhyesti itsestäsi ja siitä, mikä sinua dialogeissa kiinnostaa.

Ensi vuoden puolella samaa tarjotaan Espoossa ja Tampereella.

Hetki ry:n dialogitapaamiset tarjoavat tilan avartaville, hyvinvointiin liittyville pohdinnoille ja oivalluksille. Kokeneiden vetäjien ohjaamissa dialogeissa opettelemme ja kokeilemme dialogitaitoja: toisten kuuntelemista ja sitä, että annamme keskustelussa viriävien ajatusten vaikuttaa omiin ajatuksiimme. Tällaisissa hetkissä voi syntyä uskomattomia avauksia ja upeita kohtaamisia.

Dialogiryhmän koko on noin 10 henkeä ja tapaamiskertoja kaksi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa yhdessä ajattelu ja dialogitaitojen oppiminen – mitään ennakko-osaamista et tarvitse. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujilta toivotaan sitoutumista molempiin dialogitapaamisiin. Osallistuminen on maksutonta.

Dialogitapaamiset järjestää Hetki ry yhteistyössä Vision, Setlementtiliiton ja Kansanvalistusseuran kanssa. Dialogitapaamiset rahoittaa STEA.